Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak zijn wij van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06-13409544

Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen dan kunt u een bericht achterlaten op onze voicemail.

Spreek hier dan uw naam en telefoonnummer in. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook per e-mail: info@sowieso-computers.nl benaderen voor het maken van een afspraak.


 

Opnieuw installeren

Voor het opnieuw installeren van uw computer heeft onze medewerker de volgende zaken van u nodig:

 Licentie of productsleutel van de betreffende software (Bijvoorbeeld de productsleutel van    uw Microsoft Windows 7 home. Deze vindt u in veel gevallen aan de zijkant of voorkant van    uw computer en meestal op de onderkant van uw laptop).

 De herstel, master of recovery cd's/dvd's die bij uw system gelevered zijn of door u zijn     gemaakt.

 De cd'r of dvd's met stuurprogramma's voor uw hardware componenten, denk hierbij aan     bijvoorbeeld uw videokaart of geluidskaart.

Additionele software, zoals Microsoft Word of uw antivirus software kunt u ook meegeven. Dit wordt dan meteen voor u ge´nstalleerd.

Voorwaarde voor het opnieuw installeren van de computer is dat u een legale versie heeft van uw besturingssysteem. Heeft u geen legale versie, dan kan onze medewerker deze in overleg met u aanschaffen.


 

Backup maken

Als uw computer opnieuw ge´nstalleerd moet worden, kan er een backup gemaakt worden van bestanden die u wilt bewaren. Dit wordt in overleg met onze medewerker afgesproken.


 

Problemen die niet op locatie opgelost kunnen worden

Wanneer uw computer opnieuw ge´nstalleerd moet worden of als er een component vervangen dient te worden, stelt onze medewerker voor de computer mee te nemen. Er wordt dan bepaald wat de juiste oplossing is en er wordt een prijs met u afgesproken. U weet dan precies waar u aan toe bent en heeft de computer dan binnen enkele dagen terug.